diumenge, 28 d’octubre de 2012

Philip Roth, Príncipe de Asturias

Aquesta semana, Philip Roth, tot i no poder-hi ser per raons de salut, ha rebut el Príncipe Asturias de las Letras, que ha recollit l'ambaixador d'EEUU a Espanya. En el discurs, entre d'altres coses ha dit el següent: "Sí, una obra de ficción estadounidense seria es, efectivamente, capaz de atravesar la ignorancia, la mentira y la superstición sin sentido que generalmente se combina para mantener a raya la enorme densidad de la verdadera realidad estadounidense."
Us deixo un video que parla una miqueta de l'autor que hem escollit aquest mes. I, de passada, una foto de lectores i lector.

P.D: Ah! Per cert... M'ha dit un ocellet que la nostra companya Lucía té un bloc de cuina espectacular i que fa unes coques de moniato i d'altres coses boníssimes que podrien fer les delícies dels afamats membres de... no sé... un club de lectura... je je. I és que... Primum manducare, post philosophare. Ja ho he dit... Quina jeta, no?http://www.rtve.es/noticias/20120606/premio-principe-asturias-letras-2012/533624.shtml


L'únic home surt tapat. Xavi!!

8 comentaris:

 1. Estic totalment d'acord amb la llista de prioritats pel que fa al manducare i al philosophare!

  ResponElimina
 2. Missatge rebut, en la pròxima reunió del Club de lectura primer manducare i després philosophare...O al revés o tot a la vegada !!!!

  ResponElimina
 3. El llibre recomanat aquest mes m'esta resultant d'allò més interessant .. estic enganxada a la lectura.

  ResponElimina
 4. Me n'alegro molt, Lucía, tant de les viandes com per la novel·la. He parlat també amb la Susaina i està entusiasmada amb el Philip Roth. Ja està llegint-se'n un altre. Uau!!

  ResponElimina
 5. Bon dia a tots els membres del club de lectura.
  Ja tinc ganes de que fem la nostra reunió per parlar del llibre.
  Sense revelar res, per als que no ho hagueu acabat, us dire que m'ha agradat molt, però l'he trobat trist. Espero que el proper sigui més alegre .....
  Avui anire a tornar-lo a la biblioteca, perquè altres persones puguin gaudir d'aquesta lectura, i seguint l'exemple de Susaina demanare un altre del mateix autor.
  Que tingueu un bon dia.
  Ens veiem molt aviat.
  Lucia

  ResponElimina